Tasa-arvoista liikuntakulttuuria tunnustus KiimUlle

14.02.2024 00:00

Oulun kaupungin liikuntapalvelut huomioi Kiimingin Urheilijat myöntämällä seuralle Tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävän tunnustuspalkinnon 14.2.Saimme tänään 14.2. Tasa-arvoista liikuntakulttuuria edistävä tunnustuspalkinnon kaupungin liikuntapalveluilta tilaisuudessa, jossa palkittiin menestyneitä oululaisia urheilijoita. KiimUn Vili Suorsa ja Tomi Koskela huomioitiin kisamenestyksestä Lisäpaino leuanvedon MM-kisoissa.

Tunnustuksen perustelut:
Kiimingin Urheilijat on monilajinen yleisseura, joka on edelläkävijä oululaisessa liikuntakentässä matalankynnyksen liikunnan järjestämisessä. Kiimingin Urheilijoiden tarjoama, helposti lähestyttävä, terveys- ja hyvinvointiliikunta kohdentuu kaikenikäisille kuntalaisille.
Lasten ja nuorten liikuttajana Kiimingin Urheilijat tekee erinomaista työtä liikunnallisen elämäntavan rakentamiseen.
lasten ja nuorten liikuntakerhoissa on tarjolla ryhmiä monipuolisesti Seuran tarjoamien ohjattujen liikuntaryhmien ja lasten harrastuskerhojen kausimaksut on tietoisesti pyritty pitämään kohtuullisena, jotta perheillä ei olisi taloudellisia esteitä osallistua seuran toimintaan.
Perheliikunnan vahvistaminen on ollut yksi kehittämiskohteistamme usean viime vuoden ajan. Järjestämme kaikille avoimia ja ilmaisia hyvinvointi- ja terveysliikuntatapahtumia säännöllisesti.
Hieno osoitus seuran aktiivisuudesta olosuhteiden luomiseksi on liikuntakeskus Kimmoke, joka toimii seuran toiminnan ytimenä tarjoten monenlaisia liikuntatiloja toiminnan toteuttamiseksi. Kiimingin Urheilijoiden arvot ja eettiset periaatteet  ovat seuraavat: ilo liikkua, hyvä mieli ja tasavertaisuutta. Nämä konkretisoituvat toimintana, jossa liikkuminen ja urheileminen on reilua kaikille huomioiden kehon, mielen ja ihmissuhteiden hyvinvointi.

KIITOS KIIMUN TOIMINNASSA MUKANA OLEVAT LIIKUNTARYHMIEN OHJAAJAT ja APUVALMENTAJAT sekä HARRASTAJAT

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot