Ryhmäliikunta

 

Toistaiseksi pidämme ryhmäliikuntaa pienryhmille. Tunneille varattava paikka. Varaus on mahdollista viikoksi kerrallaan. Varaus seuraavalle viikolle avataan perjantaina. Oman paikan voi peruuttaa veloituksetta 3 tuntia ennen tunnin alkua.

HINTA kertamaksu 8€ tai 10-kerran sarjalipulla leimaus +3€ (10krt sarjalippu 50€). Olemme korottaneet "väliaikaisesti" tuntimaksun hintaa, joka on voimassa 6.4. alkaen toistaiseksi. Heti kun viranomaisten koronarajoitukset ja suositukset rajoittaa ryhmäkokoa poistuvat tarkastelemme hintoja.

VARAUS TÄSTÄ LINKISTÄ

HUHTIKUUN LUKKARI ti 6.4. alkaen:


MUUTOKSET MAHDOLLISIA

VIHREÄ tehotreeni     SININEN kehonhuolto     ORANSSI tanssillinen

LAATUA JA MONIPUOLISUUTTA

Tähtiseura


Meidän ryhmäliikuntaohjaajat

Tanja:
Monipuolinen, sopivan haastava ohjaaja, joka saa ihmiset siirtymään tarvittaessa pois mukavuusalueelta – tuloksena hyvä olo koko kehossa.
Päivi: 
Huumorintajuinen, iloinen ohjaaja kaiken tasoisille jumppareille.  Päivin lavistunneilla hiki virtaa, askel nousee ja hymy irtoaa.
Sanni:
Sanni saa tehot irti ja tsemppaa koettelemaan omia rajojaan.  Sannin tunneilla hikoillaan positiivisella asenteella voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta lisäten.
Emilia:
Iloinen ja mukaansatempaava ohjaaja, joka saa senioritkin pistämään peliin kaikkensa.  Emilian tunnit on hyvin suunniteltuja ja yksilöllisiä vaihtoehtoja löytyy.  Emilian tunneilta saa liikunnan iloa ja hyvää oloa.
Tiia:
Tiian tunneilla on bailattu ja nautittu ihanasta musiikista hymy huulilla.  Nyt tanssitunnit ovat vaihtuneet slowjoogan ohjaamiseen.
Katja E:
Iloinen ja energinen tanssija-ohjaaja, jonka liikunnan ilo välittyy tunneilla.  Katjan tunneilla nautitaan ihanista lattarirytmeistä ja –tansseista.  Mukaansatempaava musiikki saa kiinteytysosionkin tuntumaan - ”kuin tanssia vaan”.
Katja K:
Laajan ohjaustaustan omaava iloinen liikuttaja, jonka tunneilla liikkuminen on mukavaa ja tehokasta.
Timo:
Timon tunnilla saa koko kroppa kyytiä. Tsemppaava ohjaaja saa sinut ottamaan mehut itsestäsi sopivalla tavalla. Timon tunnin jälkeen olet hikinen ja hyväntuulinen.


 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot