Ryhmäliikunta

Kesäkauden 1.6.- 20.8. jumppiin voit osallistua kevätkauden kausimaksulla, 10-kerran sarjalipulla, kertamaksulla, hankkimalla kesäkausikortin 75 € (KiimUn jäsenet 70€) Syyskausi käynnistyy maanantaina 24.8.


 

PUMP (60 min) Pump on 60-minuutin kestovoimaharjoitteluohjelma kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja toimii vaihteluna esimerkiksi kuntosaliharjoittelulle. Harjoittelu tehdään levytangoilla, joiden painomäärää voit itse säädellä oman tasosi mukaisesti. Helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea huippumukavaa treenausta hyvän musiikin tahdissa. Ohjaajillamme käytössä samanlainen ohjelma ja se vaihtuu n. 3 kk välein.

ZUMBA-maraton® (90 min) Fitness-tanssitunti, joka on tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa.

VATSA-PEPPU-REISI (55 min) Lyhyen ja helpon lämmittelyn jälkeen tehdään monipuolisesti vatsaa, selkää, pakara- ja reisilihaksia kiinteyttäviä lihaskuntoliikkeitä. Tehokasta täsmäliikuntaa. Ja lopuksi palauttavat venyttelyt.

KESÄJOOGA (60 min)
Kesän jooga tunti on iloinen sekoitelma fitjoogaa, flowjoogaa sekä jopa pilatesta. Tunti aloitetaan rangan lämmittelyllä, jonka jälkeen jatketaan erilaisiin voima-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteisiin. Tunti päättyy lyhyeen loppurentoutukseen. jokainen kesän tunti on erilainen ja jokaisella tunnilla on oma kantava teema, kuten rangan liikkuvuus tai tasapaino.

 

SYYSKAUSI 24.8.-20.12.2020


Voimassa toistaiseksi, muutokset vielä mahdollisia.

VIHREÄ tehotreeni     SININEN kehonhuolto     ORANSSI tanssillinen

Huomioithan että osalle tunneista on rajoitettu osallistujamäärä:

  • Pump 47 osallistujaa
  • FitCross 30 osallistujaa

LAATUA JA MONIPUOLISUUTTA

Tähtiseura


Meidän ryhmäliikuntaohjaajat

Tanja:
Monipuolinen, sopivan haastava ohjaaja, joka saa ihmiset siirtymään tarvittaessa pois mukavuusalueelta – tuloksena hyvä olo koko kehossa.
Päivi: 
Huumorintajuinen, iloinen ohjaaja kaiken tasoisille jumppareille.  Päivin lavistunneilla hiki virtaa, askel nousee ja hymy irtoaa.
Sanni:
Sanni saa tehot irti ja tsemppaa koettelemaan omia rajojaan.  Sannin tunneilla hikoillaan positiivisella asenteella voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta lisäten.
Emilia:
Iloinen ja mukaansatempaava ohjaaja, joka saa senioritkin pistämään peliin kaikkensa.  Emilian tunnit on hyvin suunniteltuja ja yksilöllisiä vaihtoehtoja löytyy.  Emilian tunneilta saa liikunnan iloa ja hyvää oloa.
Tiia:
Tiian tunneilla on bailattu ja nautittu ihanasta musiikista hymy huulilla.  Nyt tanssitunnit ovat vaihtuneet slowjoogan ohjaamiseen.
Katja E:
Iloinen ja energinen tanssija-ohjaaja, jonka liikunnan ilo välittyy tunneilla.  Katjan tunneilla nautitaan ihanista lattarirytmeistä ja –tansseista.  Mukaansatempaava musiikki saa kiinteytysosionkin tuntumaan - ”kuin tanssia vaan”.
Katja K:
Laajan ohjaustaustan omaava iloinen liikuttaja, jonka tunneilla liikkuminen on mukavaa ja tehokasta.
Timo:
Timon tunnilla saa koko kroppa kyytiä. Tsemppaava ohjaaja saa sinut ottamaan mehut itsestäsi sopivalla tavalla. Timon tunnin jälkeen olet hikinen ja hyväntuulinen.


 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot