Ryhmäliikunta

LAATUA JA MONIPUOLISUUTTA

Tähtiseura

 

KEVÄTKAUSI 6.1.-22.5.2020

Osta kausikortti netissä 

 

VIHREÄ tehotreeni     SININEN kehonhuolto     ORANSSI tanssillinen

Huomioithan että osalle tunneista on rajoitettu osallistujamäärä:

 

Ryhmäliikuntasalin viikkovaraukset (RyL-sali ryhmäliikunta/ lastenliikunta käytössä)

 


Meidän ryhmäliikuntaohjaajat

Tanja:
Monipuolinen, sopivan haastava ohjaaja, joka saa ihmiset siirtymään tarvittaessa pois mukavuusalueelta – tuloksena hyvä olo koko kehossa.
Päivi: 
Huumorintajuinen, iloinen ohjaaja kaiken tasoisille jumppareille.  Päivin lavistunneilla hiki virtaa, askel nousee ja hymy irtoaa.
Anne-Maria:
Hathajoogaan perehtynyt ohjaaja, jonka rauhallinen ja joogaan sopiva ääni saa  osallistujat mukaansa itsensä tuntemiseen, kehon venytykseen ja hyvään oloon.
Sanni:
Sanni saa tehot irti ja tsemppaa koettelemaan omia rajojaan.  Sannin tunneilla hikoillaan positiivisella asenteella voimaa, kehonhallintaa ja liikkuvuutta lisäten.
Emilia:
Iloinen ja mukaansatempaava ohjaaja, joka saa senioritkin pistämään peliin kaikkensa.  Emilian tunnit on hyvin suunniteltuja ja yksilöllisiä vaihtoehtoja löytyy.  Emilian tunneilta saa liikunnan iloa ja hyvää oloa.
Tiia:
Tiian tunneilla bailataan ja nautitaan ihanasta musiikista hymy huulilla.  Hyvin suunnitellut koreografiat  tuo tanssijoille hyvää fiilistä ja onnistumisen iloa.
Riitta:
Energinen ohjaaja, joka haastaa ihmiset voimaan, nopeuteen ja kestävyyteen - ja tämä kaikki hikitakuulla.
Katja E:
Iloinen ja energinen tanssija-ohjaaja, jonka liikunnan ilo välittyy tunneilla.  Katjan tunneilla nautitaan ihanista lattarirytmeistä ja –tansseista.  Mukaansatempaava musiikki saa kiinteytysosionkin tuntumaan - ”kuin tanssia vaan”.
Katja K:
Laajan ohjaustaustan omaava iloinen liikuttaja, jonka tunneilla liikkuminen on mukavaa ja tehokasta.
Timo:
Timon tunnilla saa koko kroppa kyytiä. Tsemppaava ohjaaja saa sinut ottamaan mehut itsestäsi sopivalla tavalla. Timon tunnin jälkeen olet hikinen ja hyväntuulinen.


 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot