Tuntikuvaukset

VATSA-PEPPU-REISI (55 min.) Helpon askelluslämmittelyn (voi sisältää hyppyjä) jälkeen tehdään monipuolisesti vatsaa, selkää, pakara- ja reisilihaksia kiinteyttäviä lihaskuntoliikkeitä. Tehokasta täsmäliikuntaa. Ja lopuksi palauttavat venyttelyt.

KUNTOJUMPPA (55 min.) Tunti sisältää alkulämmittelyn (ei sisällä hyppyjä), monipuolisen lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyt. Lihaskunto-osuudessa vaihtelevat harjoittelu oman kehon painolla, lisäpainoilla (käsipainot, kahvakuula tms.) ja kuntopiiritreeni. Tämä tunti käynnistää päivän mukavasti!

PUMP (60 min.) Pump on 60-minuutin kestovoimaharjoitteluohjelma kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja toimii vaihteluna esimerkiksi kuntosaliharjoittelulle. Harjoittelu tehdään levytangoilla, joiden painomäärää voit itse säädellä oman tasosi mukaisesti. Helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea huippumukavaa treenausta hyvän musiikin tahdissa.

ZUMBA® (55 min.) Fitness-tanssitunti, joka on tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi zumba®- tunnille.

JOOGA (60 min.) Joogatunti kehittää monipuolisesti voimaa, kestävyyttä ja tasapainoa sekä lisää liikkuvuutta.
Tunti aloitetaan alkukeskittymisellä sekä mahdollisesti hengitysharjoituksilla. Kehoa lämmittävien liikkeiden jälkeen siirrytään hengityksen rytmiin eteneviin lattia-, seisoma- sekä tasapainosarjoihin. Tunnilla liikkeille annetaan erilaisia vaihtoehtoja helpommista haastavampiin, jotta jokainen voi joogata oman tason mukaisesti. Tunti rakentuu vaihtuvan teeman mukaisesti (esim. Eteen- tai taaksetaivutukset, aurinkotervehdykset) sekä päätetään loppuliikkeiden kautta lyhyeen rentoutumiseen.

LAVIS (55 min.) Perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla askelletaan tuttuja lavatansseja kuten humppaa, jenkkaa ja lattareita jumppaliikkeiden kera.

PILATES (60 min.) Tunnin tarkoituksena on vahvistaa keskivartalon syviä lihaksia oikean hengitystekniikan avulla. Pilatesliikkeet vahvistavat erityisesti selkä-, vatsa- ja lantion alueen lihaksia sekä parantavat kehonhallintaa, liikkuvuutta ja ryhtiä. Liikkeitä tehdään sekä seisten että matolla. Tunnilla voidaan käyttää erilaisia välineitä kuten isoa tai pientä palloa, keppiä tai joogatiiltä ja-vyötä. Tunnilla saat vaihtoehtoja liikkeiden suorittamiseen, joten tunti sopii vasta-alkajille sekä haastetta harjoitukseensa kaipaaville.

TABATA STEP (50 min.) Step Tabata Workout on tehokas aerobinen HIIT-tyylinen intervallitreeni, jossa hyödynnetään steplautaa. Liikkeidet kesto 20-30 sekuntia ja palautus 10-20 sekuntia. Tunti kehittää voimaa, kestävyyttä ja koordinaatiota. Tunti sopii monentasoisille treenaajille, mutta sitä ei suositella liikuntaa aloittavalle henkilölle.

Lyhyt video tunnista: https://youtu.be/jq_DsWNRFf0?si=YKCKNqaCbgm36-PN

TOIMINNALLINEN KIERTOHARJOITTELU (60 min) Perusjumppaa ja toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä kuntopiirissä ilman vaikeita askelsarjoja. Treeni ylläpitää ja kehittää lihaskuntoa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Tunnilla treenataan sekä välineillä että omalla kehonpainolla. Tunti sopii kaiken ikäisille harrastajille, mutta tunnilla on huomioitu +60-vuotiaat, joten senioritkin harjoittelevat turvallisesti ja omaan kuntotasoonsa sopivalla tavalla.

KAHVAKUULA (55 min) Kahvakuulaa voi käyttää monipuoliseen vastusharjoitteluun. Kahvakuulalla harjoittelu sopii sekä naisille että miehille, eikä sen aloittaminen vaadi jo valmiiksi hyvää kuntoa tai liikkuvuutta. Yksinkertaista ja tehokasta.

FITCROSS (60 min) on toiminnallista kiertoharjoittelua. Liikkeitä tehdään oman kehonpainolla ja erilaisilla lisäpainoilla. Yksinkertaista ja tehokasta. Sopii myös aloittelijalle. Tunti sisältää monipuolisen lihaskuntoharjoittelun lisäksi lyhyen alkulämmittelyn.

 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot