Kuntosali

Kiimingin Urheilijoiden hyvin varustellulla kuntosalilla on ilo liikkua ja treenistä saat itsellesi hyvän mielen. Kuntosalillamme on hyvät ilmastointi- ja jäähdytysjärjestelmät, joten kesäisinkin on hyvä treenata. Kuntosalimme asiakkaana tuet terveysliikuntatoimintaamme ja mahdollistat mielekkäät sekä edulliset liikuntakerhot lapsille ja nuorille Kiimingissä. Jo kaksi kuntosalitreeniä viikossa on hyvä määrä terveysliikuntaa. Sirukortilla voit treenata meillä myös silloin, kun asiakaspalvelu on kiinni.

Kannamme huolta ympäristöstä ja käytämme puuvillapyyherullia kuntosalilla paperipyyhkeiden sijaan. Varustaudu jumpalle ja salille omalla hikipyyhkeellä.

Kuntosalin puhelinnumero 044 068 4648 palvelee arkisin klo 13-19 (pe 12-18). Sähköposti kiimu(at)kiimu.fi

Kuntosalin aukioloajat

 

Sirukortilla sali avoinna klo 5:00-23:30.


Kuntosalin hinnasto

Kertamaksu 

Aloitusmaksu 5€  (kertaluonteinen maksu, jota ei palauteta, sisältää kulkulätkän)

Kuukausikortti tai 10-kerran kortti

Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä 30 päivän ajan ja 10-kerran kortti niin pitkään kun käytät kerrat.

30-kerran / 3 kuukauden kortti

60-kerran / 6 kuukauden kortti

Vuosikortti ( voimassa 12 kk)

Yhdistelmäkortti 1 kk ( kuntosali + ryhmäliikunta )

Jotta saat Opiskelija / työtön / eläkeläinen -alennuksen sinun on oltava Kiimingin Urheilijoiden jäsen. Voit liittyä KiimUn jäseneksi Liity jäseneksi -sivulla tai kuntosalilla salin aukioloaikoina.

 

Harjoitteluohjelma

Jos haluat oman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, me teemme sen. Ohjelman laatiminen edellyttää asiakkuutta KiimU:n kuntosalille (voimassa oleva 10-krt- tai kuukausikortti).

Kuntosaliohjelmien hinnat:

Teemme ohjelmia Kimmokkeen kuntosaliasiakkaillemme. Asiakkuus edellyttää voimassa olevaa kuntosalikorttia Kimmokkeen salille.
Ohjelman laatiminen aloitetaan asiakkaan ja ohjaajan välisellä keskustelulla, jossa mm. kartoitetaan asiakkaan tavoitteet ja huomioidaan mahdolliset rajoitteet.
Uusille harrastajille laaditaan aina ensin 1-jakoinen (koko kehon treeni) ohjelma. Yli vuoden kuntosaliharjoittelua harrastaneille voidaan suunnitella monijakoinen saliohjelma.


Maksuvälineenä suosimme pankkikorttia (VISA, VISAELECTRON JA MASTERCARD) . Kuntosalikortin voit maksaa Kimmokkeella myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum- ja Ticketin Mind&Body -maksukortilla, Virikeseteillä, TYKY-kuntoseteleillä, eazybreakilla ja epassilla. Voit hankkia kulkulätkän kuntosalin aukioloaikoina. Kuntosalin puhelin 0440684648 palvelee salin aukioloaikoina.


Kuntosalillamme on tiistaisin 3.9.2018 alkaen ja torstaisin Oulun Kaupungin järjestämää toimintaa nuorille 13-19v.
Tiistaisin fitnuoret tunti klo 16:15-17:00 ja torstaisin kuntosali klo 16:00-17:00.
www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/nuoret


 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot