Kuntosali

 

 

Kuntosalimme asiakkaana tuet terveysliikuntatoimintaamme ja mahdollistat mielekkäät sekä edulliset liikuntakerhot lapsille ja nuorille Kiimingissä. Sirukortilla voit treenata meillä myös silloin, kun asiakaspalvelu on kiinni.

Kannamme huolta ympäristöstä ja käytämme puuvillapyyherullia kuntosalilla paperipyyhkeiden sijaan. Varustaudu jumpalle ja salille omalla hikipyyhkeellä.

Kuntosalin palvelupiste (puhelinnumero 044 068 4648) palvelee arkisin klo 13-19 (pe 12-18). Sähköposti kiimu(at)kiimu.fi

 

Kuntosalin aukioloajat

Kesä-aukioloajat voimassa 1.6.-18.8.2019: Ma-To klo 13-19 ja Pe klo 12-18. Kesällä asiakaspalvelupiste viikonloppuisin suljettu.

Sirukortilla sali avoinna klo 5:00-23:30.

 

 

 


Kuntosalin hinnasto

Jotta saat Opiskelija / työtön / eläkeläinen -alennuksen sinun on oltava Kiimingin Urheilijoiden jäsen. Voit liittyä KiimUn jäseneksi Liity jäseneksi -sivulla tai kuntosalilla salin aukioloaikoina.

Maksuvälineenä suosimme pankkikorttia (VISA, VISAELECTRON JA MASTERCARD) . Kuntosalikortin voit maksaa Kimmokkeella myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum- ja Ticketin Mind&Body -maksukortilla, Virikeseteillä, TYKY-kuntoseteleillä, eazybreakilla ja epassilla. . Voit hankkia kulkulätkän kuntosalin aukioloaikoina. Kuntosalin puhelin 0440684648 palvelee salin aukioloaikoina.

Kertamaksu 

Aloitusmaksu 5€  (kertaluonteinen maksu, jota ei palauteta. Sisältää kulkulätkän)

Kuukausikortti tai 10-kerran kortti

Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä 30 päivän ajan ja 10-kerran kortti niin pitkään kun käytät kerrat.

30-kerran / 3 kuukauden kortti

60-kerran / 6 kuukauden kortti

Vuosikortti ( voimassa 12 kk)

Yhdistelmäkortti 1 kk ( kuntosali + ryhmäliikunta )

Jotta saat Opiskelija / työtön / eläkeläinen -alennuksen sinun on oltava Kiimingin Urheilijoiden jäsen. Voit liittyä KiimUn jäseneksi Liity jäseneksi -sivulla tai kuntosalilla salin aukioloaikoina.

Jäsenmaksut (kalenterivuosi)

 

Harjoitteluohjelma

Jos haluat oman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, me teemme sen. Ohjelman laatiminen edellyttää asiakkuutta KiimU:n kuntosalille (voimassa oleva 10-krt- tai kuukausikortti).

Kuntosaliohjelmien hinnat:

Teemme ohjelmia Kimmokkeen kuntosaliasiakkaillemme. Asiakkuus edellyttää voimassa olevaa kuntosalikorttia Kimmokkeen salille.
Ohjelman laatiminen aloitetaan asiakkaan ja ohjaajan välisellä keskustelulla, jossa mm. kartoitetaan asiakkaan tavoitteet ja huomioidaan mahdolliset rajoitteet.
Uusille harrastajille laaditaan aina ensin 1-jakoinen (koko kehon treeni) ohjelma. Yli vuoden kuntosaliharjoittelua harrastaneille voidaan suunnitella monijakoinen saliohjelma.


Maksuvälineenä suosimme pankkikorttia (VISA, VISAELECTRON JA MASTERCARD) . Kuntosalikortin voit maksaa Kimmokkeella myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum- ja Ticketin Mind&Body -maksukortilla, Virikeseteillä, TYKY-kuntoseteleillä, eazybreakilla ja epassilla. Voit hankkia kulkulätkän kuntosalin aukioloaikoina. Kuntosalin puhelin 0440684648 palvelee salin aukioloaikoina.


SYYS- JA KEVÄTKAUSI: Kuntosalillamme on tiistaisin ja torstaisin 7.1.-9.5.2019 Oulun Kaupungin järjestämää toimintaa nuorille 13-19v.
Molempina päivinä ilmainen kuntosalivuoro klo 16:00-17:00.
www.ouka.fi/oulu/liikunta-ja-ulkoilu/nuoret


 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot