KiimU jakoi ansiomerkkejä ja huomionosoituksia Kevätkarkeloissa

18.05.2019 15:38

Kiimingin Urheilijoiden kevätkarkelot järjestettiin lauantaina 18.5. Laivakankaan koululla.

  

Tilaisuus koostui liikuntaesityksistä, huomionosoituksista, kahvittelusta, vapaasta seurustelusta. Lapsille oli tarjolla temppurataa, pomppulinnaa ja tarkkuuslyöntejä sählymailalla. Oman viihdyttävän lisän tapahtumaan toi Bändi Projekti -yhtyeen esiintyminen.

Kuvassa vasemmalta: Kimmo Koivisto, Ilmari Hyvärinen, Eeva-Liisa Honkaniemi, Tanja Erkkilä, Yrjö Runtti, Ritva Halme ja Mika Jurvakainen.

Lajiliittojen ansiomerkkien saajat olivat seuraavat:

Ilmari Hyvärinen Suomen Urheiluliitto, Kultainen ansiomerkki. Hyvärinen on ollut KiimU:n jäsen vuodesta 1983 lähtien ja toiminut yleisurheilujaostossa siitä lähtien. Hän on ollut KiimU:n järjestämien kansallisten ja seuran omien yleisurheilukilpailujen aktiivinen toimitsija jo 35 vuoden ajan. Yleisurheiluvalmennustoimintaa kolmen vuosikymmenen ajan ja työ jatkuu yhä.

Keijo Aaltonen Suomen Urheiluliitto, Kultainen ansiolevyke pitkäaikaisesta toiminnasta yleisurheilujaostossa. Aaltonen on toiminut toimitsijana yleisurheilujaoston kilpailuissa ja seuran yleisurheiluvalmennuksessa.

Kimmo Koivisto Suomen Urheiluliitto, Kultainen ansiolevyke. Koivisto on muun muassa hankkinut sponsoreita, jotka ovat mahdollistaneet edulliset harrastusmaksut yleisurheiluun. Hän on ohjannut yleisurheilujunioreiden harjoituksia aktiivisesti 2010-2016.

Eeva-Liisa Honkaniemi Suomen Hiihtoliitto, Hopeinen ansiomerkki. Honkaniemi on toiminut pitkään hiihtojaostossa. Hän on vastannut eritoten ravintolatoiminnasta monissa seuran kisoissa ja tapahtumissa.

Tanja Erkkilä Suomen Hiihtoliitto, Pronssinen ansiomerkki. Erkkilä on ohjannut nuorten ja lasten hiihtokouluja vuodesta 2014. Hän on ahkera toimitsija niin hiihtojaoston omissa kisoissa kuin seuran muissa tapahtumissakin.

Jukka Takkinen Suomen Hiihtoliitto, Pronssinen ansiomerkki. Takkinen on vastannut vuosia hiihtojaoston kilpailuihin ilmoittautumisesta ja ollut ahkera talkoolainen hiihtojaoston tapahtumissa.

Yrjö Runtti Suomen Suunnistusliitto, Hopeinen plaketti myönnetään Runtille merkittävistä ansioista suunnistuksen hyväksi tehdystä seuratyöstä. 

Ritva Halme Suomen Suunnistusliitto, Hopeinen plaketti myönnetään Halmeelle merkittävistä ansioista suunnistuksen hyväksi tehdystä seuratyöstä. 

Mika Jurvakainen Suomen Suunnistusliitto, Hopeinen plaketti myönnetään Jurvakaiselle merkittävistä ansioista suunnistuksen hyväksi tehdystä seuratyöstä. 

Henna Ervasti Suomen Voimisteluliitto, hopeinen ansiomerkki. Ervasti toimi kahden vuosikymmen ajan ohjaajana ja jäsenenä terveysliikuntajaostossa vuoden 2018 toukokuuhun saakka.

Tanja Alapirtti, Suomen Voimisteluliitto, hopeinen ansiomerkki toiminnasta yli 10 vuotta KiimU:n ohjaajana. 

 

Johtokunta jakoi myös Vuoden liikuttaja 2018 huomionosoituksen Richard Ebrahimille loistavasta ohjaustyöstä lasten liikuntakerhoissa, Vuoden kiimulainen 2018 oli Jukka Takkinen. Kunniakirjoja jaettiin Voitto "MC Vote" Jämsälle, joukkueenjohtaja Anu Latvalehdolle, hiihtojaoston talkoolaiselle Ahto Honkaniemelle, Aleksi Vuormalle hyvistä kilpilusuorituksista ja Mimosa Joenväärälle reippaudesta ja rohkeudesta lentopallotoiminnassa.  

Kuvassa Kaisuleena Joenväärä, Voitto Jämsä, Anu Latvalehto, Richard Ebrahim, Eeva-Liisa Honkaniemi ja Mimosa Joenväärä.

Kukan ansaitsivat myös lasten liikuntaesityksien ohjaajat Riitta Tervo, Tuija Hepo-oja-Ylitolva ja Emilia Nousiainen.

KiimU:n lentopallon B-joukkue.

KiimU:n naisten lentopallojoukkue.

KATSO VIELÄ VIDEO KARKELOISTA

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot