Kesäjumppakausi Kimmokkeella 30.5.-18.8.2022

18.05.2022 00:00

Kiimingin Urheilijoiden ryhmäliikunnan kesäkausi käynnistyy 30.5.
Tunneille voi tulla ilman ennakkoilmoittamista ja osallistua missä vaiheessa kautta vain. Lämpimästi tervetuloa jumppaamaan kanssamme koko kesän tai aina silloin kun jumppakärpänen puraisee.

VATSA-PEPPU-REISI  (60 min) Helpon askelluslämmittelyn (voi sisältää hyppyjä) jälkeen tehdään monipuolisesti vatsaa, selkää, pakara- ja reisilihaksia kiinteyttäviä lihaskuntoliikkeitä. Tehokasta täsmäliikuntaa. Ja lopuksi palauttavat venyttelyt.

AAMUTREENI (55 min.) Tunti sisältää alkulämmittelyn (ei sisällä hyppyjä), monipuolisen lihaskunto-osuuden ja loppuvenyttelyt. Lihaskunto-osuudessa vaihtelevat harjoittelu oman kehon painolla, lisäpainoilla ( käsipainot, kahvakuula tms.) ja kuntopiiritreeni. Tämä tunti käynnistää päivän mukavasti!

KEHONHUOLTO (60 min.) Tunnin tavoitteena on lihastasapainon kehittäminen, liikkuvuuden parantaminen ja syvien lihasten aktivoiminen. Päälihasryhmien sopusointuisella harjoittelulla edistetään kehon toiminnallisuutta.

LAVIS (55 min) perustuu lavatanssiaskeleiden ja jumpan välimuotoon. Lavista tanssitaan yksin, joten ei ole vaaraa, että kukaan talloo varpaille. Tunnilla tanssitaan tuttuja lavatansseja kuten humppa, jenkka, rock/jive, cha cha ja samba.

PUMP (60 min) Pump on 60-minuutin kestovoimaharjoitteluohjelma kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja toimii vaihteluna esimerkiksi kuntosaliharjoittelulle. Harjoittelu tehdään levytangoilla, joiden painomäärää voit itse säädellä oman tasosi mukaisesti. Helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea huippumukavaa treenausta hyvän musiikin tahdissa.

ZUMBA® (55 min) Fitness-tanssitunti, joka on tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa. Et tarvitse aiempaa tanssitaustaa osallistuaksesi zumba®- tunnille.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot