Tiedote koronapassin käyttöönotosta Kimmokkeen ryhmäliikunnassa

07.12.2021 22:40

Hei Kimmokkeen asiakas, heikentyneen koronatilanteen myötä Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on päättänyt uusista rajoituksista ja suosituksista Pohjois-Pohjanmaalla.

“Pohjois-Suomen aluehallintovirasto on kieltänyt 3.12.2021 alkaen Pohjois-Pohjanmaan alueella sisätiloissa järjestettävät yleisötilaisuudet ja yleiset kokoukset, joihin osallistuu yli 20 henkilöä. Perjantaina 3.12.2021 on määrätty lisäksi, että 7.12.2021 alkaen asiakas- ja yleisötiloista vastaavien toimijoiden on järjestettävä tilojen käyttö siten, että asiakkaiden ja toimintaan osallistuvien sekä seurueiden lähikontaktin aiheuttamaa koronatartunnan riskiä voidaan ehkäistä. Rajoitukset ovat voimassa 31.12.2021 asti. Koronapassi on vaihtoehto rajoituksille laissa määritellyissä tilanteissa.”

Voimaan astuneet rajoitukset vaativat meiltä terveysturvallisuutta lisäävien rajoitusten ja käytäntöjen käyttöönottoa. Tämän vuoksi olemme päättäneet ottaa koronapassin käyttöön niissä palveluissamme, joissa turvavälin säilyttäminen ei palvelun luonteen vuoksi ole aina mahdollista. Keskiviikosta 8.12. alkaen pyydämme näyttämään koronapassin osallistuessasi ryhmäliikuntatunneille. Koronapassia ei tarkasteta alle 16-vuotiailta. Tämä käytäntö on voimassa AVI:n päätöksellä 31.12.2021 saakka.


Muut palvelut, kuten kuntosali, toteutamme terveysturvallisuus huomioiden noudattamalla voimassaolevia suosituksia ja rajoituksia.
Kuntosaliharjoittelu jatkuu normaalisti toistaiseksi. Muistathan pitää riittävän turvavälin toisiin treenaajiin, käyttää salilla olevia desinfiointipyyhkeitä ja pestä kätesi ennen ja jälkeen treenin. Muista myös yleiset hygieniaohjeet. Älä lähde kotoasi tai varsinkaan tule treenaamaan, jos tunnet itsesi sairaaksi.
 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot