Kimmokkeen kuntosali palvelee normaalisti

07.04.2021 13:32

Suomen Hallitus tiedotti uusista koronarajoituksista torstaina 25.2. Uudet rajoitukset eivät vaikuta toistaiseksi Kimmokkeen aukioloon. Kuntosalilla on erittäin tärkeää noudattaa turvaväliohjeita ja muita hygieniasääntöjä.

Huolehdi omatoimisesti turvaväleistä 
Turvavälien säilyttäminen edellyttää huolellista omatoimisuutta. Pidä 2 metrin turvavälit muihin henkilöihin treenatessasi kuntosalilla. Huolehdi aktiivisesti siitä, että yli 15 minuutin lähikontakteja ei synny. Suosi aamun, aamupäivän ja alkuiltapäivän treeniaikoja, valitse rauhallinen sijainti pukuhuoneessa ja salilla, jätä tilaa ympärillesi, väistä kulkureiteillä ja odota tarvittaessa vuoroasi.

Vältä ylimääräistä oleskelua salilla ja pukutiloissa
Pukuhuoneessa kannattaa toimia sulavasti, sujuvasti ja välttää ylimääräistä ajanviettoa. Muistetaan noudattaa 2 metrin turvavälejä myös pukuhuoneissa. Se voi hetkittäin aiheuttaa pientä väistämistä tai tavaroiden siirtämistä, mutta on vaivan arvoista.

Pese kädet ja käytä käsidesiä
Muistathan pestä kädet ennen kuin aloitat treenisi. Kuntosalilta löydät puhdistuspyyhkeitä ja suihkepulloja, joilla voit puhdistaa kädensijat käyttämistäsi laitteista. Aulassa ja kuntosalilla on myös käytettävissä käsidesiä.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot