Kimmokkeen kuntosali palvelee normaalisti

22.01.2021 16:00

Kimmoke on normaalisti auki, mutta seuraamme tarkasti viranomaisten ohjeita ja tiedotamme mahdollisista poikkeuksista ensisijaisesti seuran  www.kiimu.fi ajankohtaista palstalla ja tarvittaessa facebookissa.

Virus tarttuu THL:n mukaan ensisijaisesti pisaratartuntana. Pinnoilta tarttumista ei pidetä merkittävänä tartuntatapana. Pisaratartunta vaatii tämän hetken käsityksen mukaan lähikontaktin. 

Mikäli turvavälejä noudatetaan, riski tartunnalle on erittäin minimaalinen. Kimmokkeen kuntosalilla tilaa treenaajille on noin 250 neliötä ja koneellinen ilmanvaihto vaihtaa ilman laskennallisesti useita kertoja tunnissa. Rauhallisimpia aikoja ovat aikaiset aamut, keskipäivä ja myöhäisilta. Vilkkainta on klo 17-19 välisenä aikana. Ajat voivat vaihdella päiväkohtaisesti.

Huolehditaan hygieniasta sekä turvaväleistä ja treenataan fiksusti.

Muistathan yhteiset ohjeemme:

  • Saliharjoittelu on tehokasta vain, kun olet täysin terve. Jätä treenit väliin, jos tunnet olosi yhtään kipeäksi.
  • Huolehdi riittävästä etäisyydestä muihin treenaajiin salin puolella ja pukuhuoneessa. Voit myös käyttää isoa jumppasaliamme lämmittelyyn, treenaamiseen ja venyttelyyn, mikäli siellä ei ole tuntia menossa
  • Mikäli mahdollista tule kävellen tai pyöräillen salille, niin saat lämmittelyn samalla ja pääset heti aloittamaan lihasvoimaharjoittelun heti.
  • Tule treenivaatteet päällä salille niin sinun ei tarvitse välttämättä asioida pukuhuoneissa. Suihkujen käyttöä ei suositella ole korona-aikana.
  • Vältä keskustelua ja oleskelua muiden treenaajien kanssa, kun oma treenisi on jo päättynyt.
  • Pese kädet vedellä ja saippualla huolellisesti aina salille tullessa ja sieltä lähtiessä. Ja käytä käsidesiä, jota saatavilla kuntosalissa, ja aulatilassa. Omaa käsidesiä voit kuljettaa mukana halutessasi, mutta muista silloinkin saippuapesu.
  • Aivastamisen ja yskimisen yhteydessä suu tulee suojata paperilla tai jos paperia ei ole, peitä suusi kyynärtaipeellasi. Pese kädet aina aivastamisen ja yskimisen jälkeen.
  • Voit puhdistaa laitteiden kosketuspinnat itseäsi varten ennen ja jälkeen käytön. Suihkuta sumutinpulloissa olevaa puhdistusainetta paperiin, pyyhi kosketuspinnat paperilla ja laita paperi roskikseen. Puhdistusainetta ei tule suihkuttaa suoraan laitteeseen.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot