Kiimingin Urheilijat valmistautuu ponnekkaasti ensi vuoteen

17.11.2020 14:24

Kiimingin Urheilijoiden puheenjohtajana jatkaa Kaisuleena Joenväärä. Johtokunnan jäseniksi erovuoroisten tilalle valittiin äänestyksellä Minna Heikkilä, Niina Juuso ja Petri Taskinen. Kaikki valinnat olivat kaksivuotisia. Johtokunnassa jatkavat Mika Jurvakainen, Riitta Suorsa ja Tanja Erkkilä.

Sunnuntaina 15.11. pidetty syyskokous hyväksyi seuran toimintasuunnitelman. Siinä tähdätään lasten liikunnan monipuoliseen kehittämiseen, joka on mahdollista osittain seuran Kimmoke-toimitalon tuotolla. Lisäksi seura hakee opetusministeriön seuratukea ohjatun liikunnan monipuolistamiseen ja luontoliikuntaan. Syyskokouksessa vahvistettu talousarvio ensi vuodelle on noin 242 000 euroa.

Seuran puheenjohtajana jatkava Joenväärä tekee mielellään vapaaehtoistyötä erityisesti nuorten ja lasten liikuttamisen eteen. 

-  On innostavaa luoda ja kehittää liikuntaa KiimUssa, josta löytyy kekseliäisyyttä luoda ja kokeilla uutta, toteaa Joenväärä.

Hänen mukaansa johtokunnassa on ideoitu viime aikoina paljon, jotta seuran toiminta ja talous kestävät näinä erikoisina aikoina, kun kukaan tiedä mitä tuleman pitää.

 

LUE KIIMUN TOIMINTASUUNNITELMA 2021

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot