Heinäkuun ryhmäliikuntaohjelma julkaistu

22.06.2020 19:19

 Tunneille voi tulla mukaan milloin vain.

Kesäkauden 1.6.- 13.8. jumppiin voit osallistua kevätkauden kausimaksulla, 10-kerran sarjalipulla 45€, kertamaksulla 5€ tai hankkimalla kesäkausikortin 75 € (KiimUn jäsenet 70€)

 

LUKUJÄRJESTYS HEINÄKUUSSA AJALLA 6.7.-30.7.

Huonolla ilmalla keskiviikon pihatreeni pidetään sisällä.

PUMP (60 min) Pump on 60-minuutin kestovoimaharjoitteluohjelma kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tunti ei sisällä askelsarjoja ja toimii vaihteluna esimerkiksi kuntosaliharjoittelulle. Harjoittelu tehdään levytangoilla, joiden painomäärää voit itse säädellä oman tasosi mukaisesti. Helppoa, tehokasta ja ennen kaikkea huippumukavaa treenausta hyvän musiikin tahdissa. Ohjaajillamme käytössä samanlainen ohjelma ja se vaihtuu n. 3 kk välein.

ZUMBA-maraton® (90 min) Fitness-tanssitunti, joka on tehokas, hauska ja mukaansatempaava. Zumban® kantavana ajatuksena on liikunnan ilo ja liikkeiden helppous. Se on sekä kehoa että mieltä hoitavaa liikuntaa vuoroin latinalaisen ja kansainvälisen tanssimusiikin tahdissa.

PIHATREENI (60 min) Pihatreenissä pääset vahvistamaan kehoa monipuolisesti. Tunti sisältää monipuolisen lämmittelyn, toiminnallisen treenin ja loppujäähdyttelyn. Tunti sopii monen tasoiselle liikkujalle.

VATSA-PEPPU-REISI (55 min) Lyhyen ja helpon lämmittelyn jälkeen tehdään monipuolisesti vatsaa, selkää, pakara- ja reisilihaksia kiinteyttäviä lihaskuntoliikkeitä. Tehokasta täsmäliikuntaa. Ja lopuksi palauttavat venyttelyt.

KESÄJOOGA (60 min)
Kesän jooga tunti on iloinen sekoitelma fitjoogaa, flowjoogaa sekä jopa pilatesta. Tunti aloitetaan rangan lämmittelyllä, jonka jälkeen jatketaan erilaisiin voima-, liikkuvuus- ja tasapainoharjoitteisiin. Tunti päättyy lyhyeen loppurentoutukseen. jokainen kesän tunti on erilainen ja jokaisella tunnilla on oma kantava teema, kuten rangan liikkuvuus tai tasapaino.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot