Omatoimiradat metsäsuunnistukseen saatavissa

19.05.2020 11:48

Ratoja on suunniteltu kaiken tasoisille kuntoilijoille ja suunnistajille. Radat ovat käytettävissä  toukokuun loppuun.

                                                                         

 

 

KiimUn omatoimirasteihin on tullut uusia reittejä, mitkä sijoittuvat Laivakankaan maastoon. Nyt on tarjolla oikeaa metsäsuunnistusta, asfalttia ei juosta.

Uusimmat radat sijaitsevat Laivakankaalla, jossa on metsäsuunnistusta pikkupoluilla ja jäkäläkankaalla. Vanha soramonttualue antaa mukavasti haastetta. 

Suunnistamaan pääsee ostamalla mallikartan, joita myydään Kiimingin Urheilijoiden toimitalolta Kimmokkeesta Kiimingin Honkimaalla osoitteessa Viitantie 23 90900 Kiiminki. Myynti on kuntosalin aukioloaikoina ma-to 13-19, pe 12-18, la 11-13.

Omatoimirastien suunnistettavat radat ovat Oulurastit-tyyppiset. Valittavana on kahdesta kilometristä kahdeksaan kilometriin pitkiä matkoja. Pyöräsuunnistusratoja on kaksi.

Pari viikkoa sitten myyntiin tulleet radat sijoittuvat Jäälinojan varteen, jossa maasto on korttelia ja pikkupolkuja. Jäälinojan radalle pääsee hyvin Jäälihallin pihalta (Jäälintie 6), joka toimii myös paikoituspaikkana.

Laivankaan maastoon sijoittuvat radat ovat pyöräsuunnistusta korttelissa ja pikkupoluilla. Pyöräsuunnistusradat voi kiertää myös juosten. Laivakankaan radoille pääsee Laivakankaan urheilualueen parkkipaikalta.

Kartat ovat maksullisia. Hinnat ovat: 5 € / kartta, lapset ja nuoret alle 18 v 2 €, perhemaksu 4 karttaa 12 €, lisäkartta 2 €.

LISÄINFOA SUUNNISTUSJAOSTON SIVULTA

 

 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot