​Kiimingin Urheilijat sai hanketukea lasten ja nuorten toiminnan kehittämiseen

21.04.2020 12:04

 

Opetusministeriö on julkistanut vuoden 2020 tuetut seuratukihankkeet 21.4.2020. Ministeriö myönsi  Kiimingin Urheilijoille 11 000 euroa. KiimU lähtee kehittämään seuran toimintaa laaja-alaisesti lasten ja nuorten parissa. Tarkoitus on kehittää toimintaa laadullisesti kaikissa lasten ja nuorten harjoitusryhmissä sekä valmennuksessa, mutta myös vapaaehtoistoimijoiden keskuudessa että seuran hallinnossakin.  Hanke pitää sisällään pitkän tähtäimen seuratoiminnan kehittämistä, jonka avuksi luodaan toimintamalli seuran vision ja strategian toteuttamiseksi.

- Toivottavasti saamme ensi syksylle ja talvelle hakemamme salivuorot koulujen liikuntasaleista, sillä toiminnan määrän lisääminen edellyttää enemmän salivuoroja viime vuosiin verrattuna, toteaa KiimUn puheenjohtaja Kaisuleena Joenväärä.

Seuratukihankkeessa Kiimingin Urheilijat pyrkii lisäämään ja monipuolistamaan erityisesti nuoren liikuntaharrastusmahdollisuuksia. Tavoitteena on aktivoida uusia nuoria mukaan toimintaan ja lisätä jo seuratoiminnassa mukana olevien nuorten urheilun ja liikunnan kokonaismääriä. Nuorten harjoittelussa pyritään keskittymään urheilun kannalta keskeisten perusominaisuuksien monipuoliseen harjoitteluun.  Hankkeessa kehitetään myös käytäntöjä, joilla tuetaan perheiden liikunnallista elämäntapaa ja löydetään luontevia yhteistyömuotoja seudun muiden liikuntaseurojen kanssa. Tavoitteena on luoda toimiva ja monipuolinen liikkujan polku Kiimingin Urheilijoissa. Kun lapsi aloittaa perheliikuntaryhmässä 3-vuotiaana, niin tavoitteena on, että hän voisi jatkaa liikuntaharrastusta luontevasti KiimUssa koko lapsuuden ja nuoruuden ajan aina aikuiseksi saakka.

Hankkeen lisäsuunnittelu käynnistyy lähiaikoina ja toiminta alkaa elo-syyskuussa. Tietoa tulevasta toiminnasta löytyy seuran www-sivuilta ja elokuussa ilmestyvässä KiimU-sanomat -tiedotuslehdessä.

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot