Korona vaikuttaa Kiimingin Urheilijoiden toimintaan

31.03.2020 16:09

Ryhmäliikuntatoiminnan seisauttaminen ja kuntosaliasiakkaiden määrän voimakas lasku Korona-epidemian vuoksi heikentävät Kiimingin Urheilijoiden kassavirtaa merkittävästi. Seura joutuu lomauttamaan liikuntaneuvojan 1. huhtikuuta alkaen toistaiseksi.

- Henkilöstökulujen lisäksi pyrimme minimoimaan  muut seuran kuukausittaiset kulut, toteaa Kiimingin Urheilijoiden puheenjohtaja Kaisuleena Joenväärä.

Hänen mukaansa seurassa suunnitellaan kuitenkin aktiivisesti tulevaa toimintaa. Kiimingin Urheilijoiden yleisurheilujaostossa työstetään Suomen Olympiakomitean Tähtiseura laatuprojektia lasten ja nuorten toimintaan.

Lasten ja aikuisten ohjattu liikuntatoiminta käynnistetään mahdollisimman pian sen jälkeen kun hallituksen asettamat kokoontumisrajoitukset sekä muut vastaavat suositukset poistuvat.

Terveysliikuntajaoston puheenjohtaja Minna Heikkilä kertoo, että mikäli kesällä voidaan järjestää Kimmokkeella ryhmäliikuntatunteja, niin erillistä kesän kausimaksua ei peritä vaan jumpille voi osallistua kevään 2020 kausikortilla.

Kiimingin Urheilijoiden toukokuulle kaavailema koko perheen KiimUn Kevätkarkelot -tapahtuma järjestetään marraskuussa.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot