KiimU:n toiminnassa tulossa paljon uutta

17.11.2019 21:45

Kiimingin Urheilijat ry:n syyskokous pidettiin sunnuntaina 17.11.2019

Syyskokouksessa hyväksyttiin seuran toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2020. KiimU:n toiminnan kustannusarvio ensi vuodelle on noin 265 000,00 euroa.

Merkittävin investointi ensi vuonna on seuran Kimmoke-toimitalon kunnostus. Seura investoi muun muassa pukutilojen ja kuntosalin pintaremonttiin, uuden kokoustilan rakentamiseen, pihavalojen uusimiseen, Kimmokkeen ja ajanottotornin ulkomaalaukseen sekä maalämpöjärjestelmän korjaamiseen. Näiden investointien kustannukset ovat noin 45 000,00 euroa.

Lasten ja nuorten yleisurheilutoiminnan laadun merkiksi jaosto työstää tähtiseura tunnuksen, joka on myönnetty viime vuonna seuran terveysliikuntajaoston toiminnalle.

Viime kesänä järjestetyt lasten sporttileirit toteutetaan ensi vuonna myös Kiimingissä ja Jäälissä kesäkuussa. Pudasjärven Urheilijoiden kanssa järjestetään yhteinen voimisteluleiri kesällä.

Seura järjestään monenlaisia kilpailuja: sarjahiihtoja, Oulu-rastit kuntosuuunnistuksia, toukokuussa Koiteli-hölkkä -juoksutapahtuman yhteistyössä Halpa-Halli Kiimingin kanssa, yleisurheilussa vapaamuotoisia seurakisoja lapsille, kansalliset heittokisat aikuisurheilijoille ja nuorille. 19.9. järjestetään Kiiminki-maraton.

Kiimingin Urheilijoiden johtokuntaan kahdeksi vuodeksi valittiin Riitta Suorsa, Mika Jurvakainen ja Tanja Erkkilä. Johtokunnassa jatkavat Minna Heikkilä, Eeva-Liisa Honkaniemi ja Niina Juuso. Puheenjohtajana jatkaa Kaisuleena Joenväärä.

Kiimingin Urheilijat ry piti syyskokouksen sunnuntaina 17.11. ja hyväksyi toimintasuunnitelman 
vuodelle 2020, joka sisältää paljon toimintaa, kehittämistä ja uudenlaisia projekteja.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648 (kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi
Aukioloajat

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot