Lentopallo

Lentopallo on mukava ja mukaansatempaava harrastus, sen kertovat kasvat jäsenmäärät ja Suomen maajoukkueen menestys, sekä kasvava kiinnostus yleisön keskuudessa. Lentopalloa on pelattu ympäri maata pelloilla ja niityillä. Nykyisin myös rantalentopallo on kasvattamassa niin kiinnostusta kuin menestystä maailmanlaajuisesti.


Toiminta

Tällä hetkellä seurassa pelaavat B-tyttöjen joukkue, D-tyttöjen joukkue ja naisten joukkue. Myös lentopallokerho toimii aktiivisesti.  

Kaudella 2019-2020 B-tyttöjen joukkue pelaa Nuorten SM-sarjaa ja D-tytöt tiikerisarjaa. Naisten joukkue pelaa 3-sarjassa.

 

Harjoituspaikat ja -ajat kaudella 2019-2020:

Joukkueiden omilta sivuilta löytyy lisätietoa joukkueiden toiminnasta ja harjoitusajoista.
 

B-tytöt

D-tytöt

Naiset


Lentopallojaoston järjestämiä tapahtumia ja turnauksia:

Koiteliturnaus (24.11.2018)

Eloturnaus 2017 (19.8.2017)


Tule sinäkin mukaan!

Vuoroilla pyritään edistämään uusien pelaajien lentopallotaitoja lähtien liikkeelle aivan perusasioista, sekä kehittämään jo aikaisemmin esim. koulussa opittuja taitoja. Lähdemme liikkeelle perusteista lajiharjoitteiden kautta jatkaen edistyneempiin harjoitteisiin edistymisen myötä, unohtamatta tietenkään leikkejä tai lihaskuntoharjoitteita.

Lentopalloa opetellaan ja pelataan ryhmissä joissa ikärajat ovat ohjeellisia, eli voi mennä kaverin mukana tai itselle sopivaan ryhmään. Sali jaetaan tarvittaessa useisiin osiin lukumäärän kasvaessa isoksi tai taitotasojen karttuessa.

Ryhmiin voi tulla mukaan myös kesken kauden.

Kiinnostuneet voivat olla yhteydessä:
Jouko Korhonen, Kiimingin Urheilijat
jouko.korhonen@kultaviiste.inet.fi
puh. 040 344 2200

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot