Syyskausi maksaa 75 € (alle 20€/kk) ja KiimU:n jäsenille 65€.
Kerhomaksut eivät sisällä lasten tapaturmavakuutusta.

KiimUn tuntikuvaukset:

MAANANTAI

YU/Sportti 10-13v. 17:00-18:00, Kiiminkijoen koulu ohj. Merja Perätalo

YU/Sporttikerhossa liikutaan, leikitään ja pelaillaan hyvässä porukassa. Kerho on yleisurheilupainotteinen ja harjoittelemme ja kehitämme yhdessä yleisurheilun lajitaitoja painottaen juoksu-, hyppy- ja heittolajeja. Kerhossa kehitetään myös monipuolisesti nopeus-, taito-, voima- ja liikkuvuusharjoittelua lapsille ja nuorille soveltuvalla tavalla. Yleisurheilukerhomaksu sisältää yleisurheilulisenssin ja vakuutuksen.

YU/Sportti 5-6v 17:15-18:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU) ohj. Emilia Nousiainen

YU/Sporttikerhossa harjoitellaan motorisia perustaitoja ja yleisurheilun alkeita. Sopii hyvin ensimmäiseksi harrastukseksi, josta lapsi saa hyvät liikkumisen perustaidot lajiin kuin lajiin.

YU/Sportti 7-9v. 18:00-19:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU), ohj. Richard Ebrahim

YU/Sporttikerhossa liikutaan, leikitään ja pelaillaan hyvässä porukassa. Kerho on yleisurheilupainotteinen ja harjoittelemme yhdessä yleisurheilun lajitaitoja painottaen juoksu-, hyppy- ja heittolajeja. Kerhossa harjoitetaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, jotka ovat edellytys lajitaitojen oppimiselle. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsi ja nuori oppii monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Yleisurheilukerhomaksu sisältää yleisurheilulisenssin ja vakuutuksen.

Sportti/pelit 13-> 19:00-20:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU), ohj Richard Ebrahim

Kerhossa pelaillaan ja liikutaan hyvässä porukassa. Pääpainona kerhossa harjoitetaan ja kehitetään monipuolisesti yleisurheilun lajitaitoja. Tavoitteena on kehittää monipuolisesti nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta. Yleisurheilukerhomaksu sisältää yleisurheilulisenssin ja vakuutuksen.

 


TIISTAI

Voimistelu 6-8v. 17:00-18:00 Kiiminkijoen koulu, ohj. Emilia Nousiainen Voimistelu 9-11v Kiiminkijoen koulu ohj. Venla Salonen

Harjoitustunti sisältää voimisteluliikkeiden (kuperkeikat, kärrynpyörät, vartalonliikkeet, välineiden alkeet jne.) lisäksi erilaisia notkeus-, tasapaino-, voima- ja ketteryysharjoitteita sekä liikuntaleikkejä ja -pelejä. Pääpaino tunneilla on voimistelun lattialajeissa, mutta voimistelemme kerran kuussa myös telineillä. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä.

Telinevoimistelu 6-8v. 17:30-18:30 ja 9-10v. 18:30-19:30 Ylikylän koulu, ohj Tuija Hepo-oja -Ylitolva

Telinevoimistelutunneille voi osallistua jo aiemmin lajia harrastanut tai vasta alkaja. Tunnit sisältävät voimisteluliikkeiden opettelua ja kehittävät aiempaa osaamista niin lattialla (kuperkeikat, puolivoltti, flikki, perhonen) kuin telineillä. Tunneilla harjoitetaan myös kehon notkeutta sekä tasapainoa. Pääpaino tunneilla on telineharjoittelussa ja lattiaharjoittelussa.

Hiihto 5-7v. 18:00-18:45 ja 8-12v. 18:45-19:30 Kimmoke ohj. Tanja Erkkilä

Sulan kelin aikaan liikumme latupohjilla sauvakävellen, juosten ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. tasapainoa, kehonhallintaa, nopeutta ja kestävyyttä. Leikit ja iloinen tekeminen ryhmässä kuuluvat jokaiseen harjoituskertaan.

Lumien aikaan harjoituksissa tehdään lasku-, tekniikka- ja suksitaituruusharjoitteita sekä harjoitukset loppuvat yleensä leikkien. Harjoitteet vaihtelevat ikä-/taitotason ja olosuhteiden mukaan. 


KESKIVIIKKO

Äiti-vauva 10:40-11:40 Kimmoke, ohj Päivi Karhumaa

Äideille kohdistettu jumppatunti, jossa jumpataan kuntopiirissä tai muilla tehokkailla lihaskuntoliikkeillä. Ja välillä liikkeitä tehdään lapsen kanssa. Sopii lapsille alle 1,5v.

Parkour 10-15 v 17:00 -18:00 Kiiminkijoen koulu, ohj Elli Takalo

Kerhossa harjoitellaan ja kehitetään kehonhallintaa, ketteryyttä ja parkour-taitoja. Tunneilla harjoittelemme telineillä sekä ilman.

Telinevoimistelu 10-13v. 17:00-18:00  Ylikylän koulu, ohj Tuija Hepo-oja -Ylitolva

Tunnit sisältävät voimisteluliikkeiden opettelua ja kehittävät aiempaa osaamista niin lattialla (kuperkeikat, puolivoltti, flikki, perhonen) kuin telineillä. Tunneilla harjoitetaan myös kehon notkeutta sekä tasapainoa. Pääpaino tunneilla on telineharjoittelussa ja lattiaharjoittelussa.

FreeGym 7-9v. 18:00-19:00 Ylikylän koulu, ohj Tuija Hepo-oja -Ylitolva

FreeGymissä yhdistyvät voimistelu, voltit, parkour ja voimaharjoittelu. Sopii tytöille ja pojille.

Katso lyhyt video liikkeistä, joita tunnilla voi olla 

https://youtu.be/KtgPVh5pfVo  
https://youtu.be/PzaiP1EXMkc

Liike&leikki 5-6v. 18:00-18:45 Kiiminkijoen koulu ohj. Elli Takalo

Liikkarissa harjoitetaan monipuolisesti ja leikinomaisesti motorisia perustaitoja, joita ovat liikkumis-, tasapaino- ja välineenkäsittelytaidot. Liikkuminen on mukavaa ja motivoivaa osaavan ja kannustavan ohjaajan ohjauksessa. Liikkari antaa monipuolisen motoriikkaa kehittävän harjoittelun vuoksi loistavan pohjan lapselle tulevaisuutta ajatellen, on kyse lajista kuin lajista.  


TORSTAI

TO Sähly/palloilukerho 7-9 v  klo 18:00-19:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU) ja 10-13 v 19:00-20:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU) ohj. Richard Ebrahim

Palloilukerhossa pelataan sählyä, futsalia ja koripalloa. Kehon hallinta, ketteryys ja juoksutekniikka kehittyvät leikin ja pelin varjolla. Pelitaitoa ja -käsitystä opetellaan sekä pienpeleissä että isoissa peleissä. Isoissa peleissä vanhemmat lapset näyttävät nuoremmille mallia ja opastavat heitä tarvittaessa.

 

Lentopallo 13 --> klo 18:00-19:30 Kiiminkijoen koulu ohj. Mimosa Joenväärä

Lentopallon lajitaitojen harjoittelua ja pelaamista.


PERJANTAI

Voimistelu 9-10v. 17:00-18:00 Laivakankaan monitoimisali ja 6-8v. 18:00-19:00, Laivakankaan monitoimisali

Voimistelukouluun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa voimistelutaustaa. Harjoitustunti sisältää voimisteluliikkeiden (kuperkeikat, kärrynpyörät, vartalonliikkeet, välineiden alkeet jne.) lisäksi erilaisia notkeus-, tasapaino-, voima- ja ketteryysharjoitteita sekä liikuntaleikkejä ja -pelejä. Pääpaino tunneilla on voimistelun lattialajeissa, mutta voimistelemme myös telineillä. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä.

 

 

 

 

 

 


 


 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot