Syyskausi maksaa 75 € (alle 20€/kk) ja KiimU:n jäsenille 65€.
Kerhomaksut eivät sisällä lasten tapaturmavakuutusta.

KiimUn tuntikuvaukset:

MAANANTAI

YU/Sportti 10-13v. 17:00-18:00, Kiiminkijoen koulu ohj. Merja Perätalo

YU/Sporttikerhossa liikutaan, leikitään ja pelaillaan hyvässä porukassa. Kerho on yleisurheilupainotteinen ja harjoittelemme ja kehitämme yhdessä yleisurheilun lajitaitoja painottaen juoksu-, hyppy- ja heittolajeja. Kerhossa kehitetään myös monipuolisesti nopeus-, taito-, voima- ja liikkuvuusharjoittelua lapsille ja nuorille soveltuvalla tavalla.

YU/Sportti 5-6v 17:15-18:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU) ohj. Richard Ebrahim

YU/Sporttikerhossa harjoitellaan motorisia perustaitoja ja yleisurheilun alkeita. Sopii hyvin ensimmäiseksi harrastukseksi, josta lapsi saa hyvät liikkumisen perustaidot lajiin kuin lajiin.

YU/Sportti 7-9v. 18:00-19:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU), ohj. Richard Ebrahim

YU/Sporttikerhossa liikutaan, leikitään ja pelaillaan hyvässä porukassa. Kerho on yleisurheilupainotteinen ja harjoittelemme yhdessä yleisurheilun lajitaitoja painottaen juoksu-, hyppy- ja heittolajeja. Kerhossa harjoitetaan monipuolisesti motorisia perustaitoja, jotka ovat edellytys lajitaitojen oppimiselle. Säännöllisissä ja suunnitelluissa treeneissä liikunnan perustaitojen lisäksi lapsi ja nuori oppii monia elämässä tarvittavia tunne- ja vuorovaikutustaitoja.

Parkour/Sportti 13-> 19:00-20:00 Kiiminkipuiston koulu (UUSI KOULU), ohj Richard Ebrahim

Kerhossa pelaillaan ja liikutaan hyvässä porukassa. Pääpainona kerhossa harjoitetaan ja kehitetään monipuolisesti parkourin ja yleisurheilun lajitaitoja. Tavoitteena on kehittää monipuolisesti nopeutta, voimaa, kestävyyttä ja liikkuvuutta.

 


TIISTAI

Voimistelu 6-8v. 17:00-18:00 Kiiminkijoen koulu, ohj. Iina Pasuri Voimistelu 9-11v Kiiminkijoen koulu ohj. Venla Salonen

Harjoitustunti sisältää voimisteluliikkeiden (kuperkeikat, kärrynpyörät, vartalonliikkeet, välineiden alkeet jne.) lisäksi erilaisia notkeus-, tasapaino-, voima- ja ketteryysharjoitteita sekä liikuntaleikkejä ja -pelejä. Pääpaino tunneilla on voimistelun lattialajeissa, mutta voimistelemme kerran kuussa myös telineillä. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä.

Telinevoimistelu 6-8v. 17:30-18:30 ja 9-10v. 18:30-19:30 Ylikylän koulu, ohj Tuija Hepo-oja -Ylitolva

Telinevoimistelutunneille voi osallistua jo aiemmin lajia harrastanut tai vasta alkaja. Tunnit sisältävät voimisteluliikkeiden opettelua ja kehittävät aiempaa osaamista niin lattialla (kuperkeikat, puolivoltti, flikki, perhonen) kuin telineillä. Tunneilla harjoitetaan myös kehon notkeutta sekä tasapainoa. Pääpaino tunneilla on telineharjoittelussa ja lattiaharjoittelussa.

Hiihto 5-7v. 18:00-18:45 ja 8-12v. 18:45-19:30 Kimmoke ohj. Tanja Erkkilä

Sulan kelin aikaan liikumme latupohjilla sauvakävellen, juosten ja leikkien. Harjoitukset kehittävät mm. tasapainoa, kehonhallintaa, nopeutta ja kestävyyttä. Leikit ja iloinen tekeminen ryhmässä kuuluvat jokaiseen harjoituskertaan.

Lumien aikaan harjoituksissa tehdään lasku-, tekniikka- ja suksitaituruusharjoitteita sekä harjoitukset loppuvat yleensä leikkien. Harjoitteet vaihtelevat ikä-/taitotason ja olosuhteiden mukaan. 


KESKIVIIKKO

Sähly/palloilukerho 10-15v 17:00-18:00 Kiiminkijoen koulu ja 7-9v 18:00-19:00 Kiiminkijoen koulu ohj. Richard Ebrahim

Palloilukerhossa pelataan sählyä, futsalia ja koripalloa. Kehon hallinta, ketteryys ja juoksutekniikka kehittyvät leikin ja pelin varjolla. Pelitaitoa ja -käsitystä opetellaan sekä pienpeleissä että isoissa peleissä. Isoissa peleissä vanhemmat lapset näyttävät nuoremmille mallia ja opastavat heitä tarvittaessa.

 Palloilukerho Kausisuunnitelma kevät 2022
HELMIKUU
2.2. Sähly
9.2. Futsal
16.2. Koripallo
23.2. Sähly
MAALISKUU
2.3 Futsal
7-13.3.2022 TALVILOMA
16.3. Koripallo
23.3. Sähly
30.3. Futsal
HUHTIKUU
6.4. Koripallo
13.4. Sähly
20.4. Futsal 
27.4. Koripallo
TOUKOKUU
4.5. Sähly
11.5. Futsal

HARJOITUSTUNNIN RAKENNE
1. Alkulämmittely
2. Pelitaito ja Pienpeli
3. Iso peli
4. Loppuverryttely/Loppuvenyttely

Telinevoimistelu 10-13v. 17:00-18:00  Ylikylän koulu, ohj Tuija Hepo-oja -Ylitolva

Tunnit sisältävät voimisteluliikkeiden opettelua ja kehittävät aiempaa osaamista niin lattialla (kuperkeikat, puolivoltti, flikki, perhonen) kuin telineillä. Tunneilla harjoitetaan myös kehon notkeutta sekä tasapainoa. Pääpaino tunneilla on telineharjoittelussa ja lattiaharjoittelussa.

FreeGym 7-9v. 18:00-19:00 Ylikylän koulu, ohj Tuija Hepo-oja -Ylitolva

FreeGymissä yhdistyvät voimistelu, voltit, parkour ja voimaharjoittelu. Sopii tytöille ja pojille.

Katso lyhyt video liikkeistä, joita tunnilla voi olla 

https://youtu.be/KtgPVh5pfVo  
https://youtu.be/PzaiP1EXMkc


TORSTAI

Lentopallo 13 --> klo 18:00-19:30 Kiiminkijoen koulu ohj. Mimosa Joenväärä

Lentopallon lajitaitojen harjoittelua ja pelaamista.

 

Voimistelu 6-8v klo 17:30-18:30 Kiiminkipuiston koulu ohj. Tuija Hepo-oja-Ylitolva

Voimistelukouluun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa voimistelutaustaa. Harjoitustunti sisältää voimisteluliikkeiden (kuperkeikat, kärrynpyörät, vartalonliikkeet, välineiden alkeet jne.) lisäksi erilaisia notkeus-, tasapaino-, voima- ja ketteryysharjoitteita sekä liikuntaleikkejä ja -pelejä. Pääpaino tunneilla on voimistelun lattialajeissa, mutta voimistelemme myös telineillä. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä.


PERJANTAI

Voimistelu 9-10v. 17:00-18:00 Laivakankaan monitoimisali ja 6-8v. 18:00-19:00, Laivakankaan monitoimisali ohj. Tuija Hepo-oja-Ylitolva

Voimistelukouluun voit osallistua, vaikka sinulla ei olisi aiempaa voimistelutaustaa. Harjoitustunti sisältää voimisteluliikkeiden (kuperkeikat, kärrynpyörät, vartalonliikkeet, välineiden alkeet jne.) lisäksi erilaisia notkeus-, tasapaino-, voima- ja ketteryysharjoitteita sekä liikuntaleikkejä ja -pelejä. Pääpaino tunneilla on voimistelun lattialajeissa, mutta voimistelemme myös telineillä. Voimistelukoulussa luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joko kilpalajin parissa, taikka voimistelun tai tanssin harrasteryhmässä.

 

 

 

 

 

 


 


 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot