Tervetuloa Lasten Leijonahiihtoihin

Kimmokkeen laduille Keskiviikkona 29.3.2023 klo 18.00 (tekniikkarata jo klo 17 jälkeen).

Huom! ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN 24.3. mennessä. Ilmoittautumislomake sivun alaosassa »

Hiihtokilpailu 4−12-vuotiaille lapsille sekä tekniikkarata. Pienimmillä lapsilla, joilla on vain vähän kokemusta hiihtämisestä, on mahdollista osallistua myös pelkästään tekniikkaradalle. Kaikki osallistujat palkitaan kaulaan ripustettavalla leijonamitalilla ja osallistujien kesken arvotaan...


Lasten Leijonahiihto on Suomen Lions-liiton ja Suomen Hiihtoliiton yhteistyö lasten ja nuorten hiihtoharrastuksen lisäämiseksi. Tavoitteena on kannustaa lapsia hiihtämään.

Kiimingissä Leijonahiihdot toteutetaan yhteistyössä Kiimingin Lions Clubin, Kiimingin Urheilijoiden hiihtojaoston sekä S-Market Kiimingin kesken.

yhteistyössä

Makkaranpaistoa laavulla ja lämmintä mehua hiihdon päätteeksi!!!

Tapahtumassa ei ole osallistumismaksua.

leijonahiihto

Ilmoittautumislomake

Kaikki alla olevat tiedot ovat pakollisia, sillä jos joudumme esim. sään vuoksi perumaan tapahtuman, olemme yhteydessä, kuten myös kaikkien kilpailijoiden kesken arvottavan palkinnon perille toimittamisen suhteen. Saat antamaasi sähköpostiin vahvistuksen ilmoittautumisesta.

Tietoja käytetään vain hiihtokilpailuun liittyviin tarkoituksiin eikä niitä luovuteta eteenpäin. Kilpailun tulokset näkyvät jälkeenpäin Kiimingin Lions Clubin sekä Kiimingin Urheilijoiden nettisivuilla.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot