Pesäpallo: KiimU pelasi ensimmäisen hallipelinsä

20.03.2012 00:00

Kiimingin Urheilijoiden miesten edustusjoukkue pelasi ensimmäisen harjoitusottelunsa viime lauantaina Ouluhallin nurmella, kun vastaan asettui Iin Urheilijoiden miesten joukkue vahvistettuna muutamalla Lippo Pesiksen runkopelaajalla. Ottelu oli ensimmäiseksi harjoituspeliksi varsin onnistunut, mutta parannettavaakin jäi rutkasti. Ensimmäinen jakso päättyi KiimUn voitoon 7-3 ja toinen tasanumeroihin 5-5.

- Mukava oli päästä pitkän tauon jälkeen pelaamaan. Hyvähenkinen peli jonka avulla nähtiin osa-alueita joissa meillä on vielä petrattavaa. Tuloksella ei näissä peleissä ole mitään merkitystä, vaan ainoastaan sillä, että saadaan ajettua pelikuvioita sisään, pelinjohtaja Ville Väisänen puntaroi.

Miesten joukkue pelaa Ouluhallissa vielä ainakin kaksi harjoitusottelua, joissa se saa vastaansa Oulujoen Kiekon sekä Kempeleen Kirin A-pojat.

- Perjantaina meillä on palaveripäivä, jonka jälkeen pikkusen kylpästään. Sunnuntaina onkin sitten vastassa todella kova vastus (OjKi). Kuluvan viikon aikana haetaan 1-2 teemaa tuohon peliin ja koitetaan pitää niistä kiinni läpi ottelun. Tässä vaiheessa on kuitenkin pääasia, että päästään pelaamaan ja hiomaan peliä kuntoon kesän ensimmäisiin koitoksiin, toki aina taistellaan voitosta, Väisänen päättää.

 

 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot