Edullista ryhmäliikuntaa juuri sinulle

31.10.2018 15:40

Kiimingin Urheilijat on aikuisliikunnan Tähtiseura

 

- Meidän seurassa on ammattitaitoiset ja iloiset ohjaajat, jotka saavat hymyn huulille ja hien pintaan, toteaa Anni Niemelä, joka on jumpannut Kiimingin Urheiljoissa  jo kaksikymmenta vuotta.

 

Kiimingin Urheilijoiden terveysliikuntajaosto on Olympiakomitean ja Voimisteluliiton aikuisliikunnan Tähtiseura. Se tarkoittaa, että seurassa kehitetään aktiivisesti aikuisten liikuntaa.

- Keräämme säännöllisesti palautetta toiminnastamme ja kehitämme toimintaa niiden pohjalta. Tavoitteena on säilyttää erinomainen laatu kohtuu kustannuksin, kertoo toiminnanjohtaja Päivi Mikkonen.

Mutkatonta meininkiä

Aikuisliikunnan Tähtiseuroja on Suomessa vain 53. Olympiakomitean urheiluseurojen Tähtiseura-ohjelma alkoi vuoden 2018 alussa.

Aikuisliikunnan Tähtiseurassa panostetaan myös siihen, että harrastuksen aloittaminen on helppoa. Ryhmäliikuntatunnit on jaoteltu selkeästi omiin luokkiinsa esimerkiksi omilla väreillä. Myös ikääntyneille on omat erityistuntinsa, Ikiliike-tunnit.

- Voimisteluseurojen ryhmäliikunta sopii sekä naisille että miehille, ja mukaan ovat tervetulleita sekä aktiiviliikkujat että aloittelijat, toteaa Voimisteluliiton terveysliikuntapäällikkö Leeni Asola-Myllynen.

Aikuisliikunnan Tähtiseurassa ohjaajat ovat koulutettuja ja usein alansa ammattilaisia. Ohjatut harjoitukset ovat monipuolisia sisällöltään ja toteutukseltaan. Harjoitukset ovat hyvinvointia ja terveyttä edistäviä.

- He osaavat ottaa huomioon kaiken tasoiset liikkujat. Meininki on mutkatonta, ja kynnys tulla mukaan tunnille matala. Jumppaamaan voit tulla juuri sellaisena kuin olet, juuri sellaisissa kamppeissa kuin haluat, Asola-Myllynen vakuuttaa.

Ryhmäliikunnan voi aloittaa kokeilemalla kertamaksulla muutamia ryhmäliikuntatunteja. Tervetuloa mukaan Tähtiseuraan!

 

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot