Kiimingin Urheilijat

« Joulukuu 2017 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
 

 

 

 

 

Iloa liikkua ja hyvää oloa

Säännöllisesti liikkumalla voi parantaa ja ylläpitää fyysistä kuntoa. Sopivan haastava ja kuormittava liikunta edistää myös mielen hyvinvointia. Liikunta on Kiimingin Urheilijoiden toiminnan ytimessä. Olemme on nuori ja reipas seura, jolla on takanaan 78 toiminnan vuotta. Olemme perinteitä kunnioittava kasvattaja- ja yleisseura, joka tarjoaa monta lajimahdollisuutta liikkua tenavista tervaksiin. Kiimu liikkuu ja liikuttaa monella tavalla: pesä- ja lentopalloa, hiihtoa, yleisurheilua, voimailua, suunnistusta, leuanvetoa, zumpaa, kahvakuulaa, joogaa ja pumppia. Terveysliikunnan ryhmäliikuntakalenteri uusiutuu joka vuosi. Haluamme tarjota monipuolisen liikuntatarjottimen asiakkaillemme. Tenaville tarjoamme ainutlaatuisen liikuntapassin, jolla lapsi voi harrastaa montaa eri lajia yhtä aikaa.

Kimmoke -talomme Honkimaalla on seuratoiminnan hyvän olon ja liikunnan keskus, jossa on oma monitoimisali ryhmäliikuntaa varten sekä kuntosali. Pihalla on riittävästi parkkitilaa, joten on helppo tulla ja mennä. Olet tervetullut mukaan. Tarjoamme terveys- ja kuntoliikuntaa eli olemme kaikkia varten, ei vain urheilijoita tai tehotreenin ystäviä varten.

Olemme jatkuvasti uudistuva ja itseään kehittävä seura, joka tarjoaa arjen liikunnan iloa ja hyvinvointia.  Me välitämme sinun hyvinvoinnistasi. Seuramme liikunnan ammattilaiset ovat juuri sinua varten. Haluamme tuottaa hyvää oloa ja hyvinvointia alueemme asukkaille ja samalla työllistää liikunta-alan ammattilaisia. Seuraa Kiimua facebookissa tai www.kiimu.fi - sivuja, että pysyt ajantasalla ajankohtaisista tapahtumista ja liikuntatarjonnasta.

Tarjoamme myös elämyksiä penkkiurheiljoille.  Kiimingin pesäpallokentällä voit seurata useita otteluita kesän aikana ja kannustaa Kiimingin Urheilijoiden pesäpallojoukkueita voittoon. Oulu -rasteja seuramme järjestää viisi kertaa vuodessa ja Kiiminki Maraton  syksyllä 11. kerran Jäälin Laivakankaan ympäristössä yhteistyössä Kiimingin Riennon kanssa. Yleisurheilussa heittokarnevaalit aikuisurjeilijoille ja nuorille viikkoa ennen juhannusta sekä kaikille avoimia seurakisoja Ponnonmäen kentällä kesä- ja elokuussa.

Kaikille yhdessä - jokaiselle erikseen toivon hyvää oloa ja iloa liikkua

 

Aila Orabi, puheenjohtaja Kiimingin Urheilijat

 

Imago+ Oy