Meidän asiakkaana pääset treenaamaan hyvin varustellussa kuntosalissamme ja samalla tuet seuramme terveysliikuntatoimintaamme ja mahdollistat mielekkäät sekä edulliset liikuntakerhot lapsille ja nuorille.

Jo kaksi kuntosalitreeniä viikossa on hyvä määrä terveysliikuntaa.

Ohjattu kuntosali: Ryhmään on ilmoittautuminen kevät- ja syyskaudella. Ryhmät ovat tällä hetkellä täynnä.

 

Kuntosalin palvelupiste palvelee ma-to klo 13-19, pe 12-18 ( puhelinnumero 044 0684648). Sähköposti kiimu(at)kiimu.fi

 

Kuntosalin aukioloajat

Sirukortilla sali avoinna klo 5:00-23:30.

- Ohjattu kuntopiiri -vuorolla voi käyttää niitä laitteita joita ei ole varattu kuntopiiriin. Kuntopiiri ti 10-11, ke 10:30-11:30 ja to 11-12.

- Seniorikortilla voit treenata kuntosalillamme joka arkiaamu klo 8-10, Kuntosali on normaalisti myös asiakkaiden käytössä

(varauslistaan on merkitty ruuhkaisin aika ma,ke ja pe klo 8-9).

- Joka toinen tiistai (parillisilla viikoilla) klo 12-13.15 Toimintakeskus Majakan väkeä treenaa salilla. Sali normaalisti asiakkaidewn käytössä, tietyt laitteet ovat vain varattuna.

 

Kuntosalin hinnasto

Kertamaksu

Aloitusmaksu 5€  (kertaluonteinen maksu, jota ei palauteta, sisältää kulkulätkän)

Kuukausikortti tai 10-kerran kortti

- Kuukausikortti on voimassa ostopäivästä 30 päivän ajan ja 10-kerran kortti niin pitkään kun käytät kerrat

 

30-kerran / 3 kuukauden kortti

60-kerran / 6 kuukauden kortti

Vuosikortti ( voimassa 12 kk)

Yhdistelmäkortti 1 kk ( kuntosali + ryhmäliikunta )


Kuntosalikortin ja saliohjauksen voit maksaa myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Virikeseteillä, TYKY-kuntoseteleillä ja Sporttipassilla.

Kimmokkeen kuntosalilla saat opastusta kuntosalilaitteiden käyttöön aamupäivisin ajanvarauksella. Palvelu sisältyy kuntosalikäyntimaksun hintaan. Tiedustele ja sovi aika paivi.mikkonen(ät)kiimu.fi,


Kuntosaliohjelmien hinnat :
- 1 jakoinen + 1 ohjauskerta 30 e
- 1 jakoinen + 2 ohjauskertaa 45 e
- 2 jakoinen + 2 ohjauskertaa 60 e
Teemme ohjelmia ainoastaan Kimmokkeen kuntosaliasiakkaillemme. Asiakkuus edellyttää voimassa olevaa kuntosalikorttia KiimU.n salille.
Ohjelman laatiminen aloitetaan asiakkaan ja ohjaajan välisellä keskustelulla, jossa mm. kartoitetaan asiakkaan tavoitteet ja huomioidaan mahdolliset rajoitteet.
Uusille harrastajille laaditaan aina ensin 1-jakoinen ohjelma. Yli vuoden kuntosaliharjoittelua harrastaneille voidaan suunnitella monijakoinen saliohjelma


 

Hinnat  2019

Jotta saat Opiskelija / työtön / eläkeläinen -alennuksen sinun on oltava Kiimingin Urheilijoiden jäsen. Voit liittyä KiimUn jäseneksi Liity jäseneksi -sivulla tai kuntosalilla salin aukioloaikoina.

Maksuvälineenä suosimme pankkikorttia (VISA, VISAELECTRON JA MASTERCARD) . Kuntosalikortin voit maksaa Kimmokkeella myös Smartum liikunta- ja kulttuuriseteleillä, Smartum- ja Ticketin Mind&Body -maksukortilla, Virikeseteillä, TYKY-kuntoseteleillä, eazybreakilla ja epassilla. . Voit hankkia kulkulätkän kuntosalin aukioloaikoina. Kuntosalin puhelin 0440684648 palvelee salin aukioloaikoina.

Yhteystiedot

Liikuntakeskus Kimmoke

Viitantie 23, 90900 Kiiminki
puh. 044 068 4648
(palvelee kuntosalin aukioloaikoina)
kiimu (at) kiimu.fi

Kiimingin Urheilijat ry:
Johtokunta
Jaostot