Kiimingin Urheilijat

« Joulukuu 2017 »
Ma Ti Ke To Pe La Su
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


Ohjeet kuntosaliharjoitteluun aloittelijalle

Tervetuloa kuntoilemaan Kiimingin Urheilijoiden kuntosalille!

 • Aukioloajat ovat näkyvillä kuntosalilla ja nettisivuillamme.
 • Klo 5.30 – 23.00 voit kuntoilla myös aukioloaikojen ulkopuolella kulkulätkällä/kortilla.
 • Alle 15-vuotiaat voivat kuntoilla salillamme aikuisen huoltajan tai ohjaajan valvonnassa
 •  14-15 vuotias on oikeutettu ostamaan kuntosalille kuukausi tai määräkortin ja tulemaan salille ilman huoltajaa, kun on käynyt tiistain action tunnilla (klo 15:30-16:30) ohjatusti tekemässä tiskiltä annetun kuntosaliohjelman, jolloin varmistamme että harjoittelu on turvallista.
 • Huolehdithan painot aina takaisin omille paikoilleen.
 • Sammutathan virrat juoksumatoista lähtiessäsi viimeisenä salilta.
 • Haluamme suojella luontoa, käytä siksi vesipulloa, ei muovimukeja.
 • Valitettavasti emme voi vastata pukuhuoneisiin jätetyistä tavaroista, voit käyttää lukittavaa kaappia halutessasi. Salille ja pukuhuoneisiin jääneitä varusteita säilytämme 2 viikkoa.

Turvallinen kuntosaliharjoittelu

Neuvottele lääkärisi kanssa ennen kuntoilun aloittamista. Kuntoile oman kuntosi mukaisesti.

 1. Muista lämmitellä harjoituksen aluksi, 5-10 minuuttia kuntopyörällä, juoksumatolla tai wavessa on hyvä alkulämmittely. Harjoituksen päätteeksi on hyvä venytellä.
 2. Käyttäessäsi laitteita lue laitteissa olevat käyttöohjeet.
 3. Kuntosaliharjoitteluohjelman saat halutessasi palvelutiskiltä. Ohjeita harjoitteluun ja venyttelyyn on myös kuntosalin seinällä.
 4. Puolapuiden ja vesipisteen välissä  on ensiapupiste.

Säännöt ja ohjeita salilla käymiseen

 • Käytäthän sisäliikuntaan tarkoitettuja treenikenkiä kuntosalissamme ja ryhmäliikuntatilassa (muistathan että hiekka kenkien alla on liukasta ja vaarallista, käytä sisäkenkiä vain sisätiloissa).
 • Kuntosalilla on puuvillapyyhetelineet, joten voit tuoda oman pyyhkeen hien pyyhkimiseen tai/ja alustaksi kuntosalilaitteissa.
 • Leikki-ikäisten lasten tuonti kuntosalille on kielletty turvallisuussyistä. Leikki-ikäiset lapset synnyttävät vaaratilanteita itselleen ja asiakkaille liikkuessaan salilla. Lasten tuominen ryhmäliikuntatilaan siksi ajaksi kun vanhempi harjoittelee kuntosalissa ei ole suotavaa. Toivomme kävijöiltä ymmärtämystä tähän käytäntöön, jolla pyritään edistämään turvallista kuntosaliympäristöä.
 • Koululaiset voivat olla salilla vanhempien mukana, mutta vanhempien on valvottava heitä. Käyttäessään juoksumattoja ja kuntosalilaitteita koululaisilta peritään kuntosalimaksua 2,00 €. Käydessäsi salilla koululaisen kanssa aikoina, jolloin valvoja ei ole paikalla, maksun voi jättää tiskille ja kuittauksen kera (nimi paperille, keneltä maksu on tullut). Alle 15-vuotiaat voivat kuntoilla salillamme aikuisen huoltajan tai ohjaajan valvonnassa.
 • Kaverin mukana, ilman salimaksun suorittamista, käymisestä perimme maksun jälkikäteen. Toistuvista rikkeistä laitamme sen tai ne MG-kortit käyttökieltoon 3 kuukauden ajaksi, joiden yhteydessä salille on tullut kävijä tai kävijöitä, jotka laiminlyöneet salimaksun suorittamisen.
 • Ruuhka-aikoina aerobisia laitteita (juoksumatto, kuntopyörä, soutulaite) käytettävä vain lämmittelyyn tai jäähdyttelyyn maksimissaan 20 minuuttia per henkilö.

 

Henkilökohtaista opastusta kuntosaliharjoitteluun

Kimmokkeen kuntosalilla saat opastusta kuntosalilaitteiden käyttöön aamupäivisin ajanvarauksella. Palvelu sisältyy kuntosalikäyntimaksun hintaan. Tiedustele ja sovi aika emilia(at)kiimu.fi tai paivi.mikkonen(at)kiimu.fi

Jos haluat oman henkilökohtaisen harjoitteluohjelman, teemme sen. KiimUn kuntosaliasiakkaille hinta 25 euroa. (Hintaan sisältyy 1 ohjattu harjoittelukerta salilla). 

Imago+ Oy